burger c logo

Nagradni konkursi

Pozivamo sve ljubitelje poslastica da se pridruže našem nagradnom konkursu! Podelite svoje omiljene recepte sa nama i i budite deo slatke tradicije. Radujemo se vašim originalnim receptima. Učestvujte u nagrađivanju i osvojite sjajne poklone.

Pošaljite recept

Učestvujte u konkursu "Voćne torte i kolači"

Uslov za učešće u konkursu jeste slanje recepata za Voćne torte i kolače, koji sadrže barem jedan proizvod iz C Slatka tradicija asortimana. Molimo vas da imate u vidu da će samo recepti poslati putem ovog formulara i formulara na stranici Dodaj recept na ovom web sajtu učestvovati u konkursu. Konkurs traje do 31. maja 2024. godine.

Opšte uslove i pravila konkursa možete pogledati na strani Uslovi i pravila konkursa Voćne torte i kolači. Odabrane recepte sa prethodnih konkursa možete pogledati na strani Odabrani recepti.

competition cookies
check 01

Recept

check 02

Sastojci

check 03

Koraci pripreme

check 04

Dodaj fotografije

lamp

Potrudi se da svoj recept opišeš što detaljnije. To će pomoći drugima da postanu bolji majstori i spreme tvoju poslasticu na što bolji način.

lamp

Dodaj sastojke koji su potrebni za pripremu prethodno opisanog recepta. Možeš ih dodati nasumično ili pak u grupama kako bi olakšali pripremu svima koji odluče da pripremaju prema tvom receptu.

Primer: napraviti 3 grupe - kora, fil, dekoracija i u svakoj od grupa dodati sastojke koji su potrebni za tu grupu.

lamp

Svi znamo da je nekada upravo u redosledu tajna sjajno pripremljenog recepta. Predlažemo ti da recept opišeš u kratkim koracima kako bi svi koji odluče da pripremaju prema tvom receptu dobili krajnji proizvod kao i ti.

lamp

Fotografije nisu obavezan element recepta, ali bi bilo divno da dodaš minimalno jednu fotografiju i time pomogneš svima koji razmatraju tvoj recept da mogu da ga i vizualizuju. Možeš dodati maksimalno 10 fotografija.

Ukoliko dodaješ jednu fotografiju, predlažemo da to bude fotografija finalno serviranog proizvoda, a ostatak fotografija možeš dodati po želji. Na primer, možeš prikazati neki deo procesa pripreme, fotografije C proizvoda korišćenih u pripremi ili nekog specifičnog alata korišćenog u radu.

Kada dodaš fotografiju, uz pomoćne strelice možeš pozicionirati fotografiju baš kako ti odgovara. Ukoliko fotografišeš telefonom, predlažemo da zarotiraš telefon kako bismo došli do odgovarajućeg prikaza za C Slatka tradicija veb sajt.

add image

Dodaj fotografiju

Formati: PNG, JPG, JPEG, WEBP

Odabrani recepti

Uskršnje torte i kolači 01.04.2024 - 30.04.2024

Pogledaj sve recepte
homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvujte u konkursu
"Voćne torte i
kolači"

Pošaljite recept