1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
10
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
10
2 komad rozen kora
1 kesica C Puding sa ukusom čokolade
500 ml mleka
2 kašika šećera
50 g margarina
2 komad štangle crne čokolade
2 kašičica ulja
nekoliko kašičica C Kokosovo brašno
1 komad grančica ribizli
Brz i lak recept , a lep i ukusan kolač. Rozen kore sa čokoladnim pudingom i kokosom, dekorisan ribizlama.
Iz pakovanja izdvojiti 2 rozen kore i popreko ih preseći tako da se dobiju četiri.
Skuvati puding u mleku sa dodatkom šećera i na kraju dodati razmekšan margarin i umutiti da se ujednači. Fil zagustiti kokosom , otprilike je dovoljno oko 3 kašike.
Ohlađen fil podeliti na tri dela i redom njime premazivati koru po koru.Četvrtu koru ostaviti bez fila i kolač blago pritisnuti da se lepo poravna.
Otopiti čokoladu sa malo ulja i njom preliti kolač po vrhu. Ostaviti da se stegne pa ga iseći na 10 jednakih kocki . Svaku kocku posuti po vrhu kokosom i dekorisati ribizlama.
Brz i lak recept , a lep i ukusan kolač. Rozen kore sa čokoladnim pudingom i kokosom, dekorisan ribizlama.
Iz pakovanja izdvojiti 2 rozen kore i popreko ih preseći tako da se dobiju četiri.
Skuvati puding u mleku sa dodatkom šećera i na kraju dodati razmekšan margarin i umutiti da se ujednači. Fil zagustiti kokosom , otprilike je dovoljno oko 3 kašike.
Ohlađen fil podeliti na tri dela i redom njime premazivati koru po koru.Četvrtu koru ostaviti bez fila i kolač blago pritisnuti da se lepo poravna.
Otopiti čokoladu sa malo ulja i njom preliti kolač po vrhu. Ostaviti da se stegne pa ga iseći na 10 jednakih kocki . Svaku kocku posuti po vrhu kokosom i dekorisati ribizlama.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.