0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Zahteva određeno umeće
                            
30
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
30
3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake
500 g C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake
150 g C Šećera u prahu
7 kašika kristal šećera
1 pakovanje rozen kora
1 l mleka
1 margarin
1 čaša kisele pavlake
500 ml kisele vode
100 g bele čokolade
800 g svežih jagoda
U 1 litri mleka, skuvati 3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake i 7 kašika kristal šećera. Ostaviti da se ohladi. 
Umutiti margarin i C Šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 grama C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake sa 300 ml kisele vode. 
U umućen margarin, postepeno dodavati ohlađen C Puding.  Zatim dodati umućen C Šlag krem, i mešati varjačom. 
Dodati kiselu pavlaku i iseckanu belu čokoladu. Jagode iseckati na kolutiće. 
Filovati sledećim redom: kora - fil - jagode; kora - fil - jagode... 
Poslednju koru ukrasiti sa umućenih 200 g C Šlag krema i 200 ml kisele vode. 
Po želji, tortu ukrasite ostatkom jagoda.
U 1 litri mleka, skuvati 3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake i 7 kašika kristal šećera. Ostaviti da se ohladi. 
Umutiti margarin i C Šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 grama C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake sa 300 ml kisele vode. 
U umućen margarin, postepeno dodavati ohlađen C Puding.  Zatim dodati umućen C Šlag krem, i mešati varjačom. 
Dodati kiselu pavlaku i iseckanu belu čokoladu. Jagode iseckati na kolutiće. 
Filovati sledećim redom: kora - fil - jagode; kora - fil - jagode... 
Poslednju koru ukrasiti sa umućenih 200 g C Šlag krema i 200 ml kisele vode. 
Po želji, tortu ukrasite ostatkom jagoda.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.