burger c logo

Dodaci za kolače

Dodaci koji su generacijama unazad neizostavni saveznici u kuhinji. Za kolače ili peciva, za posebne trenutke ili svakodnevna uživanja, C Slatka tradicija dodaci za kolače su tajna ukusa kojima se cela porodica raduje. Nastavi slatku tradiciju sa našim dodacima za kolače i torte. Otkrij tajnu savršenog ukusa.

Pogledaj više

Puding

Da li ćeš ga spremiti kao samostalnu poslasticu ili dodati u kolače i torte? Svejedno je! Puding će ti vratiti osmeh na lice. Odaberi tvoj omiljeni ukus C Slatka tradicija pudinga. U njemu uživa cela porodica, a za njegovu pripremu nije potrebno mnogo vremena.

Pogledaj više

Šlag i Šlag krem

Decenijama unazad, tajni saveznik neodoljivih torti, sočnih kolača i laganih voćnih kupova, C Šlag i C Šlag krem svaku poslasticu čine još ukusnijom i potpuno neodoljivom. Mogu se koristiti kao dekoracija na tortama, ali i kao ukusni krem u omiljenim desertima.

Pogledaj više

Griz

Za stare i mlade, za one koji vole ukuse detinjstva. Griz možeš koristiti kao dodatak jelima, poslasticama ili pripremiti kao samostalan obrok. Dečak sa pakovanja je dobro poznat svima i generacijama unazad je deo našeg detinjstva.

Pogledaj više

Oblande

Domaći kolač koji se već godinama priprema na čitav niz načina. Bez obzira da ih pripremaš za svakodnevnu konzumaciju, slavu ili drugi praznik uspeh i užitak su zagarantovani.

Pogledaj više

Eskimko

Leden, ukusan i osvežavajući. Lagana i brza priprema i neodoljivi ukusi, čine da svaki dan bude ledeno sladak. Možeš ga koristiti u pripremi omiljenih torti i kolača, ali i uz topinge ili voće po želji servirati najukusniji sladoled.

Pogledaj više

Zimnica

C Slatka tradicija proizvodi su tu da ti budu desna ruka dok pripremate turšije, kisele salate, sokove, marmelade i pekmeze. Vinobran, limuntus ili konzervans pomoći će ti da omiljene ukuse sačuvate za hladne, zimske dane.

Pogledaj više
homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Voćne torte i
kolači"

Pošalji recept