C Slatka tradicija

Sastojci
5 kg višanja
3 kg šećera
2 C konzervansa

Naši proizvodi
Konzervans

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Zimske višnje

Slatko, brzo, ukusno.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Očistiti višnje od koštica. Sipati višnje u veliku šerpu, zatim dodati šećer i C konzervans.

Ostaviti smesu da odstoji 24h uz povremeno mešanje.

Nakon 24h višnje zajedno sa sokom sipati u tegle i dobro zatvoriti.

Čuvati na tamnom mestu do upotrebe.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Višnje su odlične za pripremu torti, kolača,pita i svih slatkih poslastica u zimskom periodu.