C Slatka tradicija

Sastojci
5 kg šećera
3 kg cvekle
10 C limuntusa
10 C vanilin šećera
6 l vode
1/2 kesice C konzervansa

Naši proizvodi
Limuntus Vanilin šećer Konzervans

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Sirup od cvekle

Vitaminski sirup.

Vreme pripreme: > 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Cveklu očistiti, oprati i iseći na kolutove i staviti u vodu kad provri.

Kuvati dok cvekla ne omekša.

Procediti, dodati šećer i ostale sastojke.

Mutiti dok se šećer ne rastopi i sipati u sterilisane flaše i ostaviti među zimnicu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Skuvanu cveklu začiniti po ukusu i koristiti kao salatu.