C Slatka tradicija

Sastojci
paprika
so
ulje
sirće
beli luk
peršun
C konzervans

Naši proizvodi
Konzervans

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slavica

Paprika sa belim lukom u tegli

Paprika za zimnicu s belim lukom u tegli.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Očistiti papriku od semenki i izvaditi tepeljke.

Zatim svaku uvaljati u so, ali ne previše.

Ostaviti da prenoći. Sutradan napraviti smesu od ulja, sirćeta, C konzervansa, peršuna.

Svaku papriku uvaljati i ređati u tegle.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Veoma su ukusne i praktične salate za praznike, ali i za svaki dan za ručak, naravno uz meso.