C Slatka tradicija

Sastojci
200 g C šlaga univerzalnog
15-20 kašika šećera
4 kisele pavlake
3 kesice C želatina
24 kašike vode
400 g voća po želji
2 mala pakovanja piškota
Za dekoraciju:
180 g C šlag krema od vanile

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Želatin Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasna

Voćna torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti šlag sa čašom vode, dodati šećer, zatim i kiselu pavlaku.

Otopiti želatin sa 24 kašike hladne vode.

Topao želatin sipati u šlag umućen sa pavlakom, dobro mutiti mikserom.

U dublju posudu sipati pola mase, zatim nabacati voće, zatim poređati piškote jednu do druge.

Potom piškote preliti ostatkom mase, nabacati voće, poređati piškote.

Prekriti posudu folijom, staviti u frižider.

Kada se torta ohladi prevrnuti je na tacnu i dekorisati šlag kremom po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Poželjno je tortu napraviti dan ranije pre služenja.