C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika C pudinga od vanile
1/2 kg C šlaga
100 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
1 kisela pavlaka
sok od narandže
700 g voća po želji
može i mešano po ukusu

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bosa

Voćna torta

Osvežavajuća voćna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Dve kore:
3 cela jaja, 3 kašike šećera i 3 kašike C Pudinga od vanile peći na 180 stepeni.

Fil:
1/2 kg C šlaga, 100 g C šećera u prahu umutiti i dodati 1 kiselu pavlaku i 2 C vanilin šećera.

Postupak:
Koru natopiti sokom od narandže, pa staviti 2/3 fila, po filu naređati voće (po želji), staviti drugu koru i pritisnuti da voće udje u šlag i opet je natopiti sokom.

Ostatkom fila premazati i dekorisati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada se napravi staviti pola sata u zamrzivač, pa je izvaditi u frižider. Torta je pravo osveženje za letnje dane.