C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje piškota 420 g
1 C vanilin šećer
1 C šećer u prahu 500 g
6 kiselih pavlaka od 200 ml
500-600 g voća po želji
1 C šlag univerzalni
1 l mleka

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Voćna torta

Jednostavna voćna torta sa piškotama i kiselom pavlakom koju moja porodica obožava i leti i zimi.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pakovanje piškota podeliti na dva dela pa u 400 ml mleka natapati piškote i jednu polovinu poredjati na dno posude.

6 kiselih pavlaka blago pomešati sa 18 ravnih kasika C šećera u prahu ili manje ukoliko je voće slatko, pa smesu podeliti na dva dela.

Prvi deo premazati preko piškota poređanih u posudi, pa preko staviti komadice voća, a zatim premazati drugim delom smese.

Preko toga staviti drugi deo natopljenih piškota.

Umutiti C šlag sa 250 ml mleka pa premazati preko piškota.

Ostaviti u frižideru 30 minuta pre služenja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može se koristiti bilo koje sezonsko voće, ali je torta najukusnija sa jagodama, malinama ili ananasom.