C Slatka tradicija

Sastojci
5 pakovanja piškota
500 g C šećera u prahu
500 g C šlaga
5 kiselih pavlaka manjih
vanilin C šećer
600 g malina

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Torta sa malinama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomešati šećer i kiselu pavlaka, dodati vanilin šećer, šlag umutiti s mlekom da bude čvršći, piškote umakati u mleko.

Filovati: piškote, pavlaka-maline-šlag, piškote-pavlaka-maline šlag i tako dok ne potrošite materijal.

Šlag ide na kraju ... ohladiti i poslužite tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dobro ohladiti pre služenja.