C Slatka tradicija

Sastojci
400 g piškota
1/2 kg C šlaga
100 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
600 g malina
300 ml soka od pomorandže
Za dekoraciju:
200 g C šlaga

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta sa malinama i piškotama

Kremasto i lagano.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mutiti 1/2 kg C šlaga i 100 g C šećera u prahu sa 500 ml hladne vode 3 - 4 minuta dok šlag ne postane čvrst.

Dodati 4 čaše kisele pavlake i promešati kašikom.

Piškote umočiti u sok od narandže samo sa jedne strane i ređati na podlogu.

Preko premazati šlagom i pavlakom i poređati voće preko toga.

Preko voća opet staviti šlag i pavlaku.

Staviti drugi red piškota (sada ih umočiti u sok od narandže sa obe strane), preko šlag i pavlaku, pa voće, i na kraju šlag i pavlaku.

Dekoristati šlagom i rastopljenom čokoladom, po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata