C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
7 jaja
7 kašika šećera
malo C praška za pecivo
3 kašike pečenih samlevenih lešnika
3 kašike brašna
2 kašike kakaoa
Preliv:
100 g čokolade za kuvanje
2 dl mleka
Fil od malina:
1 kg smrnutih ili svežih malina
200 g šećera
2 C pudinga od malina
2 dl vode
Fil od šlaga:
500 g C šlaga
kisela voda po potrebi
1 kisela pavlaka
šećer po ukusu

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Puding sa ukusom maline Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta sa malinama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ispečemo koru od navedenih sastojaka, koju posle hlađenja presečemo na pola da dobijemo dve tanje kore koju ćemo preliti sa prokuvanim mlekom i čokoladom.

Za fil od malina prokuvamo maline i šećer, pa u to sipamo puding izmesan sa vodom.

Posle hlađenja filujemo.

Kora sa čokoladnim prelivom - maline - ulupani šlag sa pavlakom - kora - maline - šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata