C Slatka tradicija

Sastojci
600 g mlevenog keksa
250 g + 12 kašika C šećera u prahu
2 margarina
oko 200 ml gaziranog soka od narandže
4 čaše kisele pavlake
500 g jagoda
200 g C šlaga
200 ml mleka

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta sa jagodama i keksom

Pravo letnje osveženje.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Zamesite mleveni keks sa 250 g C šećera u prahu, 1 margarinom i gaziranim sokom od narandže.

Rastanjite podlogu na četvrtastoj tacni. Umutite 1 margarin sa 12 kašika C šećera u prahu, dodajte kiselu pavlaku i kratko izmiksajte da se sjedini.

Polovinu fila nanesite na podlogu od keksa, poređajte sečene jagode, pa drugu polovinu fila.

Ostavite u frižideru oko pola sata da se stegne.

Umutite C šlag sa mlekom, pa ukrasite tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata