C Slatka tradicija

Sastojci
Za smesu:
500 g C šlag krema belog sa ukusom slatke pavlake
600 ml gazirane mineralne vode
200 g kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
200 g jafa keksa
200 g eurokrema
Za filovanje:
2 kesice C univerzalnog šlaga

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Torta lenja žena

Veoma ukusna torta koja se brzo priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U dublju posudu usuti C šlag krem, postepeno dodavati gaziranu mineralnu vodu i mutiti mikserom.

Dodati kiselu pavlaku i izmiksati. Smesu podeliti na tri dela.

U jedan deo dodati mleveni keks i izmešati špatulom.

U drugi deo umešati seckani jafa keks i izmešati.

U treći deo dodati eurokrem i umutiti mikserom.

Obruč za tortu staviti na tacnu i rasporediti deo sa mlevenim keksom. Preko naneti deo sa jafa keksom.

Završiti delom u kome je eurokrem i poravnati. Ostaviti u zamrzivač na sat vremena.

Tortu izvaditi iz zamrzivača i ukloniti obruč.

C univerzalni šlag umutiti po uputstvu sa kesice i naneti na gornji deo torte (preko sloja sa eurokremom).

Tortu seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Umesto jafa keksa možete koristiti voće (maline, višnje, jagode).