C Slatka tradicija

Sastojci
10 jaja
200 g šećera
150 g čokolade
100 g seckanih oraha
4 C pudinga od vanile
1 margarin
100 g C šećera u prahu
4 kutije čokoladnih rolera
200 g C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Elena

Torta Hristov venac

Divna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Ispeći dve kore od po pet belanaca, 100 g šećera, 2 kašike brašna, 100 g seckanih oraha i 2 štangle čokolade.

Fil:
U 1 l mleka skuvati 10 žumanaca, 10 kašika šećera i 4 C pudinga od vanile.

Kada se puding ohladi sjediniti sa umućenim margarinom i C šećerom u prahu.

Podeliti na dva dela i u jedan dodati 100 g rastopljene čokolade.

Filovanje:
Kora, žuti fil, roleri, crni fil, šlag pa kora. Ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata