C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
5 belanaca
5 kašika šećera
7 kašika mlevenih oraha
1 kašika brašna
Peći 3 kore.
Fil 1:
200 g šećera
1 smrznuta narandža
300 g mlevenih oraha
1 šoljica mleka
pola margarina
Fil 2:
15 žumanaca
200 g šećera
200 g čokolade
1 margarin
Fil 3:
200 g šlaga
3 dl mleka
dodati 100 g mlevenih lešnika
100 g rendane čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu Prašak za pecivo Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Tijanina svečana torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od sastojaka za koru, ispeći 3 kore.


Fil 1: 200 g šećera, 1 smrznutu narandžu izrendati i prokuvati par minuta. Dodati 300 g mlevenih oraha i 1 šoljicu mleka. U hladno dodati pola margarina.


Fil 2: 15 zumanaca i 200 g šećera kuvati na pari, dodati 200 g čokolade. U hladno dodati 1 margarin.


Fil 3: 200 g šlaga umutiti sa 3 dl mleka, dodati 100 g mlevenih lešnika i 100 g rendane čokolade.


Filovati kore.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata