burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sladoled torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 l vode

400 g šećera

4 C želatina

7 kesica C šlaga

200 g mlevenog keksa

100 g eurokrema

300 g malina

Sladoled torta

Koraci pripreme

U litar vode stavite 400 g šećera i 4 želatina. Prokuvajte i ostavite da se prohladi.

Prohlađenu vodu sa želatinom dobro umutite sa šlagom i podelite na tri dela.

U jedan deo stavite mleveni keks, u drugi eurokrem i u treći maline.

U veliku šerpu ili kalup za tortu stavite providnu foliju (obložite ivice i dno) i ređajte filove redom: malina, eurokrem, mleveni keks.

Tortu stavite u zamrzivač oko sat ipo da se stegne.

Nakon toga tortu prevrnite na tacnu tako da bude obrnutim redom (keks na dnu, pa eurokrem i od gore maline).

Skinite foliju i ukrasite po želji.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Sladoled torta

Koraci pripreme

U litar vode stavite 400 g šećera i 4 želatina. Prokuvajte i ostavite da se prohladi.

Prohlađenu vodu sa želatinom dobro umutite sa šlagom i podelite na tri dela.

U jedan deo stavite mleveni keks, u drugi eurokrem i u treći maline.

U veliku šerpu ili kalup za tortu stavite providnu foliju (obložite ivice i dno) i ređajte filove redom: malina, eurokrem, mleveni keks.

Tortu stavite u zamrzivač oko sat ipo da se stegne.

Nakon toga tortu prevrnite na tacnu tako da bude obrnutim redom (keks na dnu, pa eurokrem i od gore maline).

Skinite foliju i ukrasite po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept