C Slatka tradicija

Sastojci
jaja
šećer
brašno
C prašak za pecivo
ulje
C vanilin šećer
ekstrakt ruma
C šlag
orasi
mleveni keks
margarin
C prah šećer

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Šlag univerzalni Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Branka

Rum torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti dve kore od po 5 jaja, 5 kašika šećera, 6 kašika brašna, jedna kašika ulja, jedan C prašak za pecivo, jedan vanilin C šećer.

Fil:
300 g sitnog šećera, ušpinovati, u špinovani šećer dodati 300 g mlevenih oraha i 250 g mlevenog keksa, jedan margarin, dve kašike C prah šećera i ruma po ukusu.

Umutiti C šlag.

Na tacnu staviti koru, pa fil od oraha i keksa sa rumom, pa preko toga drugu koru, pa po vrhu šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata