C Slatka tradicija

Sastojci
2 l mleka
6 C pudinga od vanile
300 g šećera
200 g crne čokolade
200 g bele čokolade
2 margarina
400 g C šlaga
1 pakovanje rozen kora za kolače

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rozen torta sa crnom i belom čokoladom

Ukoliko volite kremaste torte, ova će vam uskoro postati favorit. Lako se sprema što će domaćicama olakšati stvari, a deca je obožavaju!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

2 l mleka skuvati sa 300 g šećera i 6 C pudinga od vanile. Kada se skuva, mešati povremeno da se ne bi stvorile grudvice.

Kada se prohladi fil, umutiti u to 2 margarina, pa smesu podeliti na dva dela.

U I deo dodati 200 g rastopljene crne čokolade, u II deo dodati 200 g rastopljene bele čokolade.

Ređati: kora - crni fil - žuti fil - šlag i tako sve dok vam ne ponestane materijala.

Napomena: rozen kore se ne natapaju, same će omekšati od fila.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je pronaći dublji pleh dimenzija rozen kora kako bi vam bilo mnogo lakše da filujete tortu. Zbog visine torte, može se desiti da vam bude teško da filujete i da fil "izađe sa strana" pa je zato dublji pleh u dimenzijama kora najbolja opcija.