C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora za tortu
3 banane
100 g mlevenih lešnika
Fil 1:
1 l mleka
3 C pudinga od vanile
1 margarin
200 g C šećera u prahu
100 g mleka u prahu
Fil 2:
300 g C šlaga
300 ml hladnog mleka
Za ukrašavanje:
300 g C šlaga
200 ml kisele vode

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rozen torta sa bananama

Osvežavajuća voćna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Fil 1:
U 200 ml mleka razmutiti C puding i 100 g C šećera u prahu, pa ukuvati u ostatku mleka.

Kada se puding ohladi, dodati mu penasto umućen margarin sa 100 g C šećera u prahu i 100 g mleka u prahu. Sve dobro umutiti, pa filovati tortu.

Fil 2:
Umutiti C šlag u čvrst sneg.

Svaku koru premazati prvo sa pudingom, a potom i sa šlagom pa posuti mlevenim lešnicima.

Treću, petu i sedmu koru premazati pudingom, pa šlagom, a zatim poređati seckane banane na kolutove.

Tortu ukrasiti šlagom i ostaviti 2 sata u frižideru, a potom je spremna za služenje.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata