C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
1 l mleka
3 C pudinga od vanile
1 margarin
15 kašika C šećera u prahu
200 g C šlaga
500 g kisele pavlake
300 ml kisele vode
100 g bele čokolade
300 g voća (jagode, maline, višnje, šumsko voće)

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rozen torta

Voćna lagana tortica.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati u 1 l mleka C puding od vanile sa 15 kašika šećera i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i C šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode.

U umućen margarin postepeno dodavati ohlađen puding i mutiti.

Dodati umućen šlag i mešati varjačom, zatim dodati kiselu pavlaku i narendanu belu čokoladu. Sve dobro izmešati.

Filujte korice, a između 3 i 4, zatim 6 i 7 stavite voće.

Okolo ukrasite sa umućenih 200 g C šlaga i 1 dl kisele vode.

Ostavite da se ohladi u frižideru.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata