C Slatka tradicija

Sastojci
600 g posnog četvrtastog keksa
6 C pudinga od vanile
1,5 l fante
1.5 margarin
300 g C šećera u prahu
200 g C šlaga
Voće:
300 g banana
300 g kivija
Glazura:
300 g crvenog voća (kupina, malina, borovnice...)
4 kašike šećera
manja šoljica vode
6 kašika C čvrstina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna voćna torta

Brza i posna, a veoma ukusna.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati puding sa fantom. I ostavti da se ohladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. U to dodavati kašiku po kašiku C pudinga.

Keks natapati u toploj vodi i slagati u plato.

Prvo red keksa, pa red fila, pa kivi, zatim fil, pa keks, pa fil, pa banane, pa fil i keks na kraju.

Glazura:
Voće prokuvati sa šećerom. C Čvrstin razmutiti u šoljici vode i sipati u prokuvano voće.

Kada se malo prohladi preliti preko torte i šarati C šlagom tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata