C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
300 g mlevenog posnog keksa
100 g posne čokolade
1 čaša soka od narandže
1/2 posnog margarina
150 g C šećera u prahu
Za fil:
2 C pudinga sa vanilinom
1/2 l vode
18 kašika šećera
1/2 posnog margarina
voće po želji
2 fil:
100 g posnog C šlaga
100 g posne čokolade
Za premaz:
200 g posnog C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Klara

Posna torta

Ukusna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: oko 20-tak komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otopiti čokoladu sa margarinom, dodati šećer, keks i sok od narandže i dobro izmešati. Na tacnu lepo razvući.

Preko nje ide prvi fil koji se pravi tako što se skuva C puding od vanile izmešan sa šećerom i zakuva u vodu.

Kada se ohladi doda se margarin. Preko ovog fila ide voće po želji.

Preko voća ide drugi fil od umućenog C šlaga kome se doda otopljena čokolada.

Preko drugog fila ide umućen C šlag. Ohladiti tortu i služiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata