Početna > Recepti > Recepti za torte > Posna torta
Sastojci
Kora:
300 g mlevenog posnog keksa
100 g posne čokolade
1 čaša soka od narandže
1/2 posnog margarina
150 g C šećera u prahu
Za fil:
2 C pudinga sa vanilinom
1/2 l vode
18 kašika šećera
1/2 posnog margarina
voće po želji
2 fil:
100 g posnog C šlaga
100 g posne čokolade
Za premaz:
200 g posnog C šlaga
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Klara
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: oko 20-tak komada
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Otopiti čokoladu sa margarinom, dodati šećer, keks i sok od narandže i dobro izmešati. Na tacnu lepo razvući.
Preko nje ide prvi fil koji se pravi tako što se skuva C puding od vanile izmešan sa šećerom i zakuva u vodu.
Kada se ohladi doda se margarin. Preko ovog fila ide voće po želji.
Preko voća ide drugi fil od umućenog C šlaga kome se doda otopljena čokolada.
Preko drugog fila ide umućen C šlag. Ohladiti tortu i služiti.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs