C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
300 g mlevenog posnog keksa
100 g posne čokolade
1 čaša soka od narandže
1/2 posnog margarina
150 g C šećera u prahu
1. Fil:
2 C pudinga od vanile
1/2 l vode
18 kašika šećera
1/2 posnog margarina
300 g voća po želji
2. Fil:
100 g posnog C šlaga
100 g posne čokolade
Premaz:
200 g C posnog šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Klara

Posna torta

Brza i ukusna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20-25 parčadi
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Za koru sve sastojke sjediniti i formirati tortu.

Preko nje staviti 1. fil koji smo napravili tako što smo skuvali C puding sa dodatkom šećera i zakuvali u 1/2 l vode.

Kada se ohladi puding doda se 1/2 izrađenog margarina.

Kada tim filom namažemo tortu ide voće, pa 2. fil koji pravimo od 100 g ulupanog šlaga i dodati mu 100 g otopljene čokolade.

Preko ovog fila ide odozgore 200 g ulupanog šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Lako se pravi i preporučujem mladim domaćicama.