C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 l vode
6 C pudinga od vanile
500 g šećera
1 margarin
3 C vanilin šećera
300 g mlevenog posnog keksa
300 g C kokosa
300 g mlevenih oraha
250 g C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Kokosovo brašno Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna pesak torta

Ukusna torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U pola litre vode izmutiti C puding i šećer, a zatim dodati u preostalu vodu i kuvati dok se ne zgusne.

Kada se ohladi ubaciti margarin i mešati dok se potpuno ne otopi i sjedini. Masu podeliti na tri jednaka dela.

U prvi deo umutiti C vanilin šećer i mleveni keks. U drugi deo umutiti C kokos i C vanilin šećer.

U treći deo umutiti mlevene orahe i C vanilin šećer.

Ređati slojeve po redu kako je napisano: mleveni keks, kokos pa fil od oraha i na kraju C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata