Početna > Recepti > Recepti za torte > Posna pesak torta
Sastojci
1,5 l vode
6 C pudinga od vanile
500 g šećera
1 margarin
3 C vanilin šećera
300 g mlevenog posnog keksa
300 g C kokosa
300 g mlevenih oraha
250 g C šlaga
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: > 60 minuta.
Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U pola litre vode izmutiti C puding i šećer, a zatim dodati u preostalu vodu i kuvati dok se ne zgusne.
Kada se ohladi ubaciti margarin i mešati dok se potpuno ne otopi i sjedini. Masu podeliti na tri jednaka dela.
U prvi deo umutiti C vanilin šećer i mleveni keks. U drugi deo umutiti C kokos i C vanilin šećer.
U treći deo umutiti mlevene orahe i C vanilin šećer.
Ređati slojeve po redu kako je napisano: mleveni keks, kokos pa fil od oraha i na kraju C šlag.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs