C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
Fil:
1 margarin
250 g šećera u prahu
300 g mlevenih i pečenih lešnika
1 puding od vanile
300 ml vode
300 g posnog šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Posna lešnik torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Posebno se kuva puding od vanile sa vodom. U skuvani i ohladjeni puding dodati umućen margarin sa šećerom u prahu.

Sve dobro izmiksati pa dodati 1 kašiku šlaga u prahu i mleveni lešnik. A ostali šlag dobro umutiti sa kiselom vodom.

Filovati:
Kora - fil - umućen šlag, kora - fil - umućen šlag.
(potrebno je po dve kašike fila i dve kašike šlaga)

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata