C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje medenih korica (4 kom)
4 C pudinga karamela
1 margarin
12 kašika šećera
10 kašika C šećera u prahu
150 g rendane posne čokolade
150 g pečenih i mlevenih lešnika
500 g C šlaga
kisela voda

Naši proizvodi
Puding karamel Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Posna karamel torta

Torta je odlična i izdašna.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

C puding sa šećerom skuvati u 1 l vode i ostaviti da se hladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i sjediniti s ohlađenim pudingom.

Fil podeliti na dva dela, u jedan staviti čokoladu, a u drugi lešnik. Umutiti C šlag sa kiselom vodom.

Filovanje: medena korica, pola fila od čokolade, sloj šlaga, korica pola fila lešnika, sloj šlaga i tako do kraja.

Tortu ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu je najbolje napraviti ranije da lepo omekša.