C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
3 čaše (200 ml) brašna
2 čaše šećera
2 čaše kisele vode
2 kesice C vanilin šećera
1 kašičica C soda bikarbone
1 kašika C kakaoa
sok od jedne pomorandže
Za fil:
500 ml soka od kajsije
1 C puding od čokolade
2 kašike C čvrstina
2 kašike šećera
100 g čokolade za kuvanje
150 g C margarina
Dodatno:
200 g C šlaga (posna priprema)
200 ml kisele vode

Naši proizvodi
Vanilin šećer Soda bikarbona Kakao prah Puding čokolada Čvrstin Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna čokoladna torta

Ukusna i laka za pripremu, brzo se pravi, a još brže nestaje

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomešati sve suve sastojke za koru, dodati kiselu vodu i sok od pomorandže.

Peći u plehu dimenzija 35x35 cm, 15 minuta na 200°C.

Ispečenu koru podeliti na pola.

C Puding i C čvrstin skuvati u soku, kada se zgusne dodati čokoladu i ostaviti da se ohladi.

U ohlađeno dodati margarin.

Umutiti C šlag sa hladnom kiselom vodom.

Ređati koru-fil-šlag-koru-fil-šlag.

Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti da odstoji pre posluženja.