C Slatka tradicija

Sastojci
1 čaša gaziranog soka od pomorandže
1 čaša kristal šećera
2 kašike ulja
2 kašike džema
1 kesica C praška za pecivo
2 čaše brašna
Prvi fil:
1 l soka od pomorandže
400 g šećera
3 C pudinga od vanile
1 margarin
Drugi fil:
400 g C šlaga
kisela voda za šlag
seckani ananas iz konzerve

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušica

Posna ananas torta

Recep za ovu tortu je solidno jednostavan. Šmek daje sok od naranže. Svi koji su ovu tortu probali nisu verovali da je posna.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Čaša soka od pomorandže, čaša kristal šećera, 2 kašike ulja, 2 kašike džema, 1 kesica C praška za pecivo, 2 čaše brašna. Sve umutiti žicom i od toga peći 3 korice.

Prvi fil:
1 l soka od pomorandže, 400 g šećera, 3 C pudinga od vanile skuvati. Kad se fil prohladi dodati jedan, prethodno penasto umućen margarin.

Drugi fil:
400 g C šlaga umutiti sa kiselom vodom.

Ređati:
Korica, žuti fil, seckani ananas iz konzerve, C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za meru za fil se koriste čaše od 200 ml.
Može bilo koji džem.
Ananas je najbolje kupiti seckani, a pre ređanja ostaviti da se smo malo procedi da ne bi puštao sok po filu.