Početna > Recepti > Recepti za torte > Petrina torta
Sastojci
Za fil:
3 čaše (oko 700 ml) kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
6 kašika C šlaga u prahu
500 g C šlaga
Kore:
1 pakovamje tamnih kora
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Promešati pavlaku sa šećerom, C šlagom u prahu, lagano varjačom zatim dodati mleveni keks.
Umutiti C šlag (od kojeg smo uzeli 6 kašika za fil), sa mlekom ili kiselom vodom.
Filovati: kora, malo je poprskati sokom, a i ne mora jer su kore fantastične, fil, šlag, kora, fil, c šlag, kora fil c šlag.
Dekorisati.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs