C Slatka tradicija

Sastojci
Za fil:
3 čaše (oko 700 ml) kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
6 kašika C šlaga u prahu
500 g C šlaga
Kore:
1 pakovamje tamnih kora

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag classic Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Petrina torta

Vrlo je lak recept i jednostavan za pripremu. Sastav je najukusniji i najbolji Eskimko sladoled.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Promešati pavlaku sa šećerom, C šlagom u prahu, lagano varjačom zatim dodati mleveni keks.

Umutiti C šlag (od kojeg smo uzeli 6 kašika za fil), sa mlekom ili kiselom vodom.

Filovati: kora, malo je poprskati sokom, a i ne mora jer su kore fantastične, fil, šlag, kora, fil, c šlag, kora fil c šlag.

Dekorisati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata