C Slatka tradicija

Sastojci
5 belanaca
200 g šećera
1 kašičica alkoholnog sirćeta
200 g šlaga
1/2 kg jagoda

Naši proizvodi
Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tanja

Pavlova torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Belanca umutiti u čvrst sneg, postepeno dodavati šećer.

Mutite dok smeša ne postane glatka i sjajna pa dodati alkoholnog sirćeta, a potom jos malo mutiti.

Zatim sipati u tepsiju gde ste stavili papir za pečenje.

Sušiti koru 15 minuta na 150 stepeni, pa smanjiti na 100 stepeni i šušiti jos 1 sat.

Za to vreme dok se kora suši umutiti šlag od vanile.

Kada se kora ohladi naneti šlag, pa preko naređati jagode.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata