C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
12 jaja
12 kašika šećera
9 kašika brašna
7 kašičica C kakaoa
1 C prasak za pecivo
malo soli
Krem:
1l mleka
4 C pudinga od čokolade
150 g čokolade za kuvanje
6 kašika šećera
250 g margarina sobne temperature
Ostalo:
4 kesice C krem šlaga od čokolade
4 kesice C šlag pene
400 ml hladnog mleka
boja za kolače
fondan

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada Šlag krem sa ukusom čokolade Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Novogodišnja čarobna korpa

U duhu nove godine.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Ispeći kore od jaja, šećera, brašna, C kakaoa, C praška za pecivo i malo soli.

Koru iseći na pola, pa filovati primpremljenim kremom.

Za krem je potrebno skuvati 4 čokoladna pudinga, pa dodati smesu od umućenog margarina, šećera, u koju se doda čokolada za kuvanje.

Za dekorisanje umutiti šlag kremu od čokolade i praviti oblik pletene korpe.

C šlag penu obojiti bojama po želji i praviti pupoljke ruže i listiće.

Mašta nema granica, mogu se dodati pletene fondan ručke i ostali ukrasi po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata