C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
7 jaja
7 kašika šećera
7 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
Fil prvi:
200 g C kokosa
200 g maslaca ili margarina
100 g mlevenog keksa
100 g mlevenog šećera
1 C vanilin šećer
Drugi fil:
2 C pudinga
600 ml mleka
6 kašika šećera
200 g margarina
250 g C šlaga za ukrašavanje

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kokosovo brašno Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Nana torta

Ukusan, sočan, neobičan.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20-24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Napraviti piškotu od sastojaka za koru, pa kada se ispeče uviti u mokru krpu.

Prvi fil umutiti margarin, dodati kašikom C kokos i mleveni keks.

Kada se kora ohladi premazati je prvim filom, uviti, ostaviti pola sata da se stegne i iseći na tanku parčad koja se podele na dva dela.

Fil drugi skuvati dva C pudinga sa šećerom i mlekom, pa kada se ohladi dodati umućen margarin.

Ređati jedan deo rolata na oruglu tacnu, staviti pola drugog fila, pa preko opet rolate, drugi fil i ukrasti sa umućenim C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti najmanje 2 sata u frižideru da se stegne.