C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje turskog keksa
3 pudinga C od jagode
200 g C šećera u prahu
1 margarin
1 l mleka
300 g voća po želji (jagode,maline,...)
300 g C šlaga
oko 2 dl kisele vode
1 kisela pavlaka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom jagode Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Najbolja voćna torta

Brza, ukusna i najbolja.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Odvojiti malo mleka i razmutiti C puding, ostatak zakuvati sa 7 kašika šećera i tu umešati C puding.

Umutiti margarin i C šećer u prahu. Kada se ohladi C puding, sjediniti sa margarinom umućenim.

Umutiti C šlag sa kiselom vodom, pa pomešati sa kiselom pavlakom.

Na tacni poređati keks, premazati sa pola puding fila, staviti preko voće, preko voća šlag, zatim poređati keks, pa puding fil, zatim opet voće, šlag i na kraju keks.

Celu tortu dekorisati po želji. Najbolje sa C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukoliko se odlučite za maline, onda skuvajte C puding od malina. Ja sam jagode i C puding od jagoda.