C Slatka tradicija

Sastojci
700 g C šlaga
4 dl kisele vode
1 C vanilin šećer
2 kisele pavlake
350 g mlevenog keksa
100 g C šećera u prahu
200 g mlečne čokolade od jagode

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anita

Milka Torta

Milka Torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
250 g C šlaga umutiti sa 2 dl kisele vode, 100 g šećera, 1 C vanilin šećer, 1 pavlaka i 350 g mlevenog keksa.

Fil:
250 g C šlaga umutiti sa 2 dl kisele vode, 1 kisela pavlaka i zatim u to izrendati 200 g mlečne čokolade od jagode.

Gore staviti C šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Savršenog ukusa i brza za pripremu.