C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za rozen tortu
1 l mleka
3 kesice C pudinga od vanile
15 kašika šećera
200 g C šećera u prahu
250 g margarina
3,5 dl kisele vode
500 g C šlaga
100 g bele čokolade
1 kisela pavlaka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Mamina bela torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l mleka skuvati 15 kašika šećera, 3 C pudinga od vanile i ostaviti da se dobro ohladi.

Umutiti margarin i šećer u prahu.

Posebno umutiti 300 g šlaga sa 2 dl kisele vode.

U ohlađen puding dodati umućen margarin i dobro umutiti mikserom.

Zatim dodati umućen šlag mešajući kašikom, onda pavlaku pa izrendanu belu čokoladu.

Filovati korice i ukrasiti sa umućenih 200 g šlaga i 1,5 dl kisele vode.

Ostaviti da se dobro ohladi u frižideru.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata