C Slatka tradicija

Sastojci
400 g piškota
600 g keksa
2 C vanilin šećera
1/2 l soka od limuna ili narandže (može gazirani)
2 C pudinga vanila/čokolada, po izboru
10 belih krem bananica
500 g C šlaga

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding čokolada Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gabrijela

Laka torta sa piškotama

Torta sa piškotama, laka za pripremu i finog ukusa.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Piškote poslagati vodoravno celom dužinom tacne na kojoj se priprema, prethodno malo omekšane mlekom, mogu da se potapaju u šolju, a može i da se poprska nakon slaganja.

Fil: Umutiti keks, 2 C vanilin šećera, sok i bananice.

Fil 2: Skuvati dva C pudinga i ostaviti da se ohladi.

Prvo ide fil 1, pa zatim fil 2 nakon što se ohladi, zatim opet red piškota.

Nakon toga ide C šlag, dekorisati po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Fil keksom mora biti lak za nanošenje na piškote.