C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg četvrtastog keksa
2 C pudinga od vanile
2 C pudinga od čokolade
100 g C šlaga
sok, mleko ili kafa
za natapanje keksa oko 2 l mleka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Draginja

Keks torta

Kremast i sladak.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Potapati keks u sok ili po želji, a zatim ređati na tacnu.

Skuvati C puding, u međuvremenu mazati jedan red C pudinga od vanile, pa rendati keks i mazati od čokolade.

Tako sve dok se ne iskoristi fil i keks.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Brzo mešati puding da ne zagori.