C Slatka tradicija

Sastojci
8 belanaca
400 g šećera
3 kašike C griza
100 g čokolade
40 g C pudinga od vanile
100 g C šlaga
500 ml mleka
4 jaja
200 g šećera
10 g C želatina
500 g jagoda
1 ekstrakt jagode

Naši proizvodi
Pšenični griz Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana

Kapri

Fantastična kremasta torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izlupati belanca i šećer, na kraju dodati C griz i peći 15 minuta na 180 C.

Ispečeno još u kalupu preliti ukuvanim jagodama, želatinom, šećerom i ekstraktom.

Ostaviti da se ohladi, pa preliti istopljenom čokoladom.

Ostaviti da se sve stegne, pa preliti vanila kremom u koji smo dodali umućen C šlag i na kraju celu torti premazati šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti dobro sa se ohladi pre serviranja.