Početna > Recepti > Recepti za torte > Kapri
Sastojci
8 belanaca
400 g šećera
3 kašike C griza
100 g čokolade
40 g C pudinga od vanile
100 g C šlaga
500 ml mleka
4 jaja
200 g šećera
10 g C želatina
500 g jagoda
1 ekstrakt jagode
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Izlupati belanca i šećer, na kraju dodati C griz i peći 15 minuta na 180 C.
Ispečeno još u kalupu preliti ukuvanim jagodama, želatinom, šećerom i ekstraktom.
Ostaviti da se ohladi, pa preliti istopljenom čokoladom.
Ostaviti da se sve stegne, pa preliti vanila kremom u koji smo dodali umućen C šlag i na kraju celu torti premazati šlagom.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs