C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
9 belanaca
300 g šećera
2 kašike brašna
1 kašika sirćeta
Za žele:
500 g jagoda
300 g šećera
2 C pudinga od jagoda
Za preliv:
100 g čokolade za kuvanje
2 kašike ulja
Za fil:
600 ml mleka
2 C pudinga od vanile
300 g šećera
9 žumanaca
250 g margarina
200 g C šlaga
200 ml kisele vode

Naši proizvodi
Puding sa ukusom jagode Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kapri torta

Priprema torte sa ukusom jagode.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30-40
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

9 belanaca ulupati sa šećerom, dodati brašno i sirće. Na 180 stepeni peći oko 20 minuta.

Jagode pomešati sa šećerom, izgnječiti ih i staviti da se kuvaju. Kada provri, dodati puding, mešati i još vruć žele staviti preko hladne kore.

Kada se žele ohladi, čokoladu otopiti sa uljem i preliti preko želea.

Žumanca pomešati sa šećerom i C praškom za puding.

Mleko staviti da provri, pa dodati smesu sa jajima i kuvati da se dobije fina krema.

Kada se ohladi umešati margarin. Namazati preko čokolade.

Šlag ulupati u penu i namazati na fil.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata