C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
300 g mlevenog keksa
100 g C šećera u prahu
100 g margarina
150 ml gaziranog soka od narandže
Fil:
1 l mleka
3 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
3 kašike C čvrstina
200 g šećera
200 g margarina
250 g jafa keksa
300 g malina
200 g C šlaga
200 ml kisele vode

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom slatke pavlake Čvrstin Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Katarina

Jafa torta

Slatko zadovoljstvo.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

C Puding, C Čvrstin i šećer pomesati sa 200 ml hladnog mleka i dodati u ključalo mleko (800ml). Skuvati i staviti da se ohladi.

Pomesati mleveni keks, margarin, C šećer u prahu i sok i formirati koru.

U hladan fil dodati margarin.

Preko kore staviti malo fila, zatim jafu tako da čokolada bude dole, zatim smrznute maline (one jako lepo natope jafe), zatim ostatak fila i preko C šlag umućen za kiselom vodom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najlepša je kada odstoji tokom noći u frižideru.