C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
300 g mlevenog keksa
3 kesice C želatina
200 g oreo keksa
500 g C šlaga
250 g šećera
1 C puding čokolada

Naši proizvodi
Želatin Šlag univerzalni Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Gavrilova torta

Prelepa i ima savršen ukus.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Odvojiti 200 ml mleka i staviti C želatin oko 10 minuta da stoji.

Staviti mleko da se kuva i dodati 250 g šećera.

Kada se skuva mleko dodati želatin i pustiti još malo da se prokuva.

Sačekati mleko da se ohladi, u ohlađeno mleko sipati C šlag i mutiti 20 minuta.

Podeliti smesu i staviti u jedan deo keks, a u drugi oreo keks i C puding od čokolade.

Staviti u šerpu i zalediti, posle ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata