C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
200 g eurokrema
1,2 l kisele vode
2x400 g C krem šlaga sa vanilom
1x200 g C krem šlaga sa vanilom
200 g C šlag

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom vanile Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Eurokrem torta

Brzo se spremi, kremasta i nestane jako brzo koliko je ukusna.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Poređati tri vanglice jedna do druge za mućenje.

U dve vanglice sipati po 400 ml kisele vode i 400 g C krem šlaga vanila, u treću 200 ml kisele vode i 200 g C krem šlaga vanila. Sastojke u vanglicama umutiti.

U prvu vanglicu, gde se mutilo 400 g C krem šlaga sa vanilom, ubaciti 300 g mlevenog keksa.

U drugu vanglicu, gde se mutilo 400 g C krem šlaga sa vanilom, ubaciti eurokrem.

Filovati:
Prvi red se stavlja činija sa mlevenim keksom.

Drugi red činija sa eurokremom.

Treći red činija sa 200 g C krem šlaga sa vanilom umućenog sa kiselom vodom.

Na kraju umutiti 200 g C šlaga i 200 ml kisele vode i ukrasiti tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata