C Slatka tradicija

Sastojci
2 l čokoladnog mleka
250 g margarina
100 g C šećera u prahu
500 g C šlaga
6 C pudinga od čokolade
1 pakovanje gotovih korica

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nikoleta

Čokoladna torta

Veoma ukusna čokoladna torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati C puding u 1,5 litar čokoladnog mleka, dok se puding hladi, korice natopiti sa 500 ml mleka.

Kada se puding ohladi dodati margarin i sve lepo umešati. Umutiti C šlag.

Filovati prvu koru filom, pa preko fila šlag i tako sve tri kore.

Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata