C Slatka tradicija

Sastojci
5 jaja
5 kašika šećera
2 kašike C kakaoa
2 kašike brašna
malo C praška za pecivo
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
250 g čokolade
500 g C šlaga

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marijana

Čokoladna torta

Odlična torta, samo se topi u ustima.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 5 jaja, 5 kašika šećera, 2 kašike C kakaoa, 2 kašike brašna, malo C praška za pecivo.

Ispeći tri kore.

Fil:
Margarin i C šećer u prahu, dodati rastopljenu čokoladu i pet žumanaca.

Posebno umutiti šlag od 5 belanaca i sve sjediniti.

Drugi deo:
500 g C šlaga. Kora - fil - šlag (ponoviti postupak još dva puta).

Tortu ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata