C Slatka tradicija

Sastojci
200 g mlevenog keksa
600 g čokolade za mešenje
500 g C prah šećera
2 margarina
16 jaja
300 g C šlaga
3 kašike brašna

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Čokoladna torta

Sočno i kremasto.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
Umutiti margarin sa 16 žumanaca, C prah secšećerom i 600 g rastopljene čokolade.

Posebno umutiti belanca sa 16 kašika šećera i to sjediniti sa prethodnom smesom, pa dodati mleveni keks. Podeliti na dva dela.

U jedan deo dodati brašno i od te smese ispeći tri kore. Drugi deo je fil.

Umutiti C šlag. Filovati:korica-fil-šlag-korica-fil-šlag-korica-fil-odozgo i okolo C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Korice su vrlo krhke, pa da bi se lepo prenele mogu se preseći na 2-3 dela i tako složiti.