C Slatka tradicija

Sastojci
4 C pudinga od čokolade
500 g C šećera u prahu
200 g C šlaga
1 kantica kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
1 margarin
400 g čokolade
250 ml čokoladnog mleka
1 pakovanje gotovih čokoladnih kora
1 l mleka
kisela voda za C šlag

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna fantazija

Brzo, lako, fantastično.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Za prvi fil u 1 l mleka skuvati 4 C pudinga od čokolade i dodati 400 g čokolade. Nakon što se smesa ohladi umutiti sa jednim margarinom i 250 g C šećera u prahu.

Za drugi fil umutiti kanticu kisele pavlake sa 300 g mlevenog keksa i 250 g C šećera u prahu.

Korice preliti čokoladnim mlekom i mazati prvi fil, pa drugi i ponoviti proces sa svakom korom. Ostaviti tortu da odstoji u frižideru bar sat vremena.

Umutiti C šlag kremu sa kiselom vodom i premazati tortu.

Preko šlaga možete posuti malo C kakao praha radi dekoracije.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu možete ukrasiti raznim seckanim čokoladicama i slatkišima.