C Slatka tradicija

Sastojci
Prvi fil:
700 ml kisele pavlake (20% masnoće)
200 g šećer u prahu C
300 g mlevenog keksa
6 kašika šlaga C
4 kašike mlevenog prženog ležnika
Drugi fil:
500 g šlaga C
500 ml hladnog mleka
Preliv:
500 ml čokoladnog mleka
1 pakovanje čokoladne kore

Naši proizvodi
Šlag classic Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko moko torta

Brza, savršena, najbolja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Prvu koru staviti na poslužavnik i onda ih čokoladnim mlekom (kašikom) poprskati.

Pavlaku i šećer pomešati, dodati mleveni pečeni lešnik, mleveni keks, dodati 6 kašika šlaga i dobro sve izmešati.

Trećinu fila nanosi se na koru, zatim šlag (isto trećinu), staviti drugu koru (skinuti foliju) i sve isto ponoviti i sa drugom i trećom korom.

Na kraju celu tortu premazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata