C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih tamnih kora pravougaonih
1 velika kantica kisele pavlake
200 ml kisele pavlake
250 g C prah šećera
2 C vanilin šećera
300 g mlevenog keksa
1/2 litre čokoladnog mleka
Za drugi fil:
1/2 kg C šlaga
450 ml kisele vode
Za glazuru:
100 g čokolade
100 g C kakaoa
5-6 kašika ulja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Šlag univerzalni Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana

Čoko moko keks torta

Lagana ukusna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 45-50
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Svaku koru poprskati sa čokoladnim mlekom.

Za prvi fil umutiti pavlaku sa šećerom i C vanilin šećerom pa umešati mleveni keks.

Za drugi fil umutiti C šlag sa kiselom vodom.

Ređati koru, 1/3 prvog fila, 1/3 drugog fila i tako tri puta.

Gore izliti glazuru i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pre izlivanja glazure torta mora da bude na sobnoj temperaturi.