Početna > Recepti > Recepti za torte > Čoko moko keks torta
Sastojci
1 pakovanje gotovih tamnih kora pravougaonih
1 velika kantica kisele pavlake
200 ml kisele pavlake
250 g C prah šećera
2 C vanilin šećera
300 g mlevenog keksa
1/2 litre čokoladnog mleka
Za drugi fil:
1/2 kg C šlaga
450 ml kisele vode
Za glazuru:
100 g čokolade
100 g C kakaoa
5-6 kašika ulja
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 45-50
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Svaku koru poprskati sa čokoladnim mlekom.
Za prvi fil umutiti pavlaku sa šećerom i C vanilin šećerom pa umešati mleveni keks.
Za drugi fil umutiti C šlag sa kiselom vodom.
Ređati koru, 1/3 prvog fila, 1/3 drugog fila i tako tri puta.
Gore izliti glazuru i ukrasiti po želji.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs